Vigtig info vedr. FCM sæsonkort 2020/2021 for BW medlemmer

26. juli 2020

Endnu en sæson lakker mod enden i Superligaen. For tredje gang på 6 år er det lykkedes vores drenge at hive et mesterskab hjem til heden. En fantastisk præstation af drengene, ovenpå en markant foryngelse af truppen henover det seneste år. Et kæmpe tillykke fra Black Wolves skal lyde til alle spillere, trænere, ledere & ulvefans.

De seneste måneder har været turbulente for hele klubben, men specielt billet- og sæsonkortfronten har været udfordret, grundet Covid19.

Det har desværre betydet at nedenstående information skulle have været udsendt INDEN gentegningen åbnede op, men en simpel menneskelig fejl hos FC Midtjylland, har gjort at vi først kan udsende informationerne nu. Det beklager vi naturligvis.

Vi ved endnu ikke hvordan fremtiden ser ud, men vi håber at næste sæson er som vi normalt kender den. Vi opfordrer til at alle husker på den ekstraordinære situation vi alle står i, i øjeblikket, og derfor bakker op om FC Midtjylland & Black Wolves med hjertet. Uanset hvad fremtiden byder.

Ny struktur & gammel rabatkode

Siden vi udsendte rabatkoder til alle Black Wolves medlemmer i januar/februar har FC Midtjylland besluttet at gentænke hele setuppet omkring sæsonkort. Det nye setup betyder at der bliver åbnet for nye muligheder for køb af sæsonkort og at der gælder ændrede vilkår for rabat til Black Wolves medlemmer.

Black Wolves bestyrelse har været med på sidelinjen og bakker 110% op om de tiltag FC Midtjylland har bragt på banen. Det nye tiltag betyder at:
– Der kan opnås en rabat på 200,- ved køb af et års-sæsonkort til CC tribunen.
– Prisen gælder til enten et standard – eller et premium sæsonkort.
– Rabatten gælder for begge løsninger, kun på voksensæsonkort.

Nye rabatkoder til gentegningen 20/21 udsendes inden uge 32 er omme – information om deadline for gentegning udsendes sammen med rabatkoden. De tidligere udsendte koder er ugyldige i systemet pr. d.d. De nye koder er gyldige frem til 31.12.20.

Som noget nyt er det også muligt at betale sæsonkortet i månedlige rater. Denne mulighed, skal du som medlem af BW, selvfølgelig ikke snydes for. Ønsker du at betale det ønskede sæsonkort på abonnement bedes du sende en mail herom til billetsalg@fcm.dk med oplysning af navn, email, evt. sæsonkortnummer samt din UBRUGTE rabatkode fra Black Wolves.

Så vil du få byttet til en rabatkode i billetsystemet som gælder abonnementsbetaling. I samme ombæring annulleres den kode du har modtaget fra Black Wolves. Alle øvrige sæsonkort sælges til gældende priser fra FC Midtjyllands hjemmeside.

Ændring af medlemsvilkår

Vi er klar over at ovenstående er en markant ændring af de vilkår du har købt dit medlemskab af fanklubben på, da du oprettede dig/ fornyede dit medlemskab tilbage i foråret. Derfor åbner vi helt ekstraordinært op for at du kan få tilbagebetalt dit medlemskab af Black Wolves, såfremt du ikke har benyttet dig af nogen af fanklubbens medlemsfordele i 19/20 sæsonen. Dit eksisterende sæsonkort må således ej heller være købt med Black Wolves rabat.
Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret bedes du indsende en skriftlig opsigelse til vores administration på info@black-wolves.com.

Vi behandler eventuelle henvendelser inden opstarten af 20/21 sæsonen. Det er ikke nogen hemmelighed at vi står i en udfordrende situation, hvorfor vi appellerer til at alle genovervejer om det er tvingende nødvendigt at få refunderet medlemsskab, inden man indsender sin opsigelse.

Vi ønsker, ovenstående til trods, at du får en dejlig sommer og er klar til at fejre vores 3. mesterskab senere i dag 🙂

Med sommerlige hilsner

Black Wolves Bestyrelse

 

 

 

 

 

 

 

 

Nye indlæg