EL R4 2022/2023: Feyenoord - FCM

Om FC Midtjylland og Black Wolves
Diebesten
Indlæg: 263
Tilmeldt: 19. jun 2018, 11:45

Re: EL R4 2022/2023: Feyenoord - FCM

Indlæg af Diebesten »

At spille 2-2 mod en kæmpe europæisk klub, også endda på udebane - det er altså en kæmpe bedrift. Vi har et fantastisk hold - og hold nu fast, Martinez og Olson er god.

Danand123
Indlæg: 831
Tilmeldt: 3. jun 2018, 22:10

Re: EL R4 2022/2023: Feyenoord - FCM

Indlæg af Danand123 »

Stærkt resultat. Godt nok har vi kun vundet een af vores 8 europæiske kampe i denne sæson, men niveauet begynder at ligne noget. Første hold til at score på denne bane i denne sæson og så to gange. Jeg har rost Kaba mange gange. Men øv, lige nu er det bad Kaba. Træt af at han ikke løber med tilbage…specielt når han kun spiller en halv time.

Vi er stadig med, og jeg er ok tilfreds, hvis det bliver CL, da det øger chancen for point til kontoen efter jul også.

Tre point på søndag og dermed to sejre i træk i suppen, og så må reserverne spille pokalen næste onsdag, hvorefter vi har friske spillere til Parken.

Lund7400
Indlæg: 1069
Tilmeldt: 21. sep 2009, 21:37

Re: EL R4 2022/2023: Feyenoord - FCM

Indlæg af Lund7400 »

Det er godt nok vildt med alle fire hold på fem point. Der er ekstremt mange scenarier i spil, men vi har gode kort på hånden for at avancere i EL. Vi har velsagtens det “nemmeste” slutprogram qua Graz hjemme, og vi har et ekstra point på Lazio ved pointlighed.

Den uafgjorte mellem Lazio og Graz i dag gjorde EL avancement mere sandsynligt men ECL mindre sandsynligt, så om man hellere så Lazio vinde afhang af troen på os selv.

Hvis vi tager det værste scenarie for næste runde, så vil vi inden sidste runde have Feyenoord og Lazio på otte point og os og Graz på fem. Dermed vil en sejr mod Graz sikre os ECL og i tilfælde af Lazio nederlag i Holland en andenplads og EL. Slår vi ikke Graz er vi ude - ret vildt med alle tre udfald i spil. Får vi point i Italien næste runde mens Graz taber, vil kryds mod Graz sikre ECL og potentielt EL hvis Lazio ikke vinder mens sejr er sikker EL. Bare for at tage nogle af scenarierne.

Med dagens uafgjort er det dog næsten sikkert, at vi skal have en sejr mere eller to uafgjorte. Medmindre den uafgjorte er i Italien og Lazio bagefter taber i Holland, så kan vi snige os videre i ECL med et point mere.

Forudsætter vi, at vi slår Graz i den sidste og taber iItalien , er vi sikre på ECL mens EL så kræver at Feyenoord smed point mod Graz eller at Lazio taber i Holland.

Puha det bliver spændende, men alt andet lige skal vi med dette udgangspunkt sikre os europæisk efter jul.

Besvar