Superligaen 21/22

Om FC Midtjylland og Black Wolves
Brugeravatar
Administrator
Indlæg: 1040
Tilmeldt: 20. maj 2009, 17:17

Re: Superligaen 21/22

Indlæg af Administrator »

Lupus1999 skrev:
15. maj 2022, 17:32
Granara har sluppet linjen inden sparket. Katastrofe
Reglerne er faktisk sådan at den ene fod blot skal være på eller i en linje der flugter med stregen. Det blev overholdt.

Brugeravatar
Lupus1999
Indlæg: 1855
Tilmeldt: 28. feb 2009, 01:04
Kontakt:

Re: Superligaen 21/22

Indlæg af Lupus1999 »

Ja, det så jeg godt på anden slow, men det så ikke sådan ud på første. 😅

Brugeravatar
Stoffer
Indlæg: 1849
Tilmeldt: 10. aug 2014, 16:29

Re: Superligaen 21/22

Indlæg af Stoffer »

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/bo- ... re-end-os/

"- I sidste ende handler fodbold om kvalitet og manglende kvalitet. Vi fik for få point i slutningen af efteråret, og vi startede også skidt ud i foråret. Det er der ikke råd til i fodbold.

- Så kan folk snakke om marginaler i kampene mod Brøndby og FCK. Det er historie, og det var ikke afgørende. FC København har været bedre end os i år, og det må vi lære af, siger Bo Henriksen."

I det mindste siger han det rigtige. Den her sl sæson blev afgjort af, at vi performede dårligere over en sæson. Ikke fordi enkelte kampe ikke forløb som håbet.

En Kasper Pedersbæk på twitter har gode oversigter over rullende xG difference. Blandt andet svarer han Karsten Krogh som mange vil kende med et tweet af 13. maj, hvor man kan se, at det rullende gennemsnit for differencen i perioden slut efterår og start forår kun lige svæver over at være positiv. Det er voldsomt problem med den her trup, og hvad det har kostet at samle den.

Spørgsmålet er, om Henriksen kan/vil handle på det til næste sl sæson?

Danand123
Indlæg: 828
Tilmeldt: 3. jun 2018, 22:10

Re: Superligaen 21/22

Indlæg af Danand123 »

Mærkelig dag. Vi bliver nr. 2 og har ligget i top 2 de seneste fem sæsoner. Det burde være meget tilfredsstillende… alligevel sidder man her med en uforløst følelse, da der skulle så lidt til i de seneste to sæsoner for, at vi kunne have vundet guld tre år i træk. I både 18 og 20 har vi markant større pointgennemsnit. Kigger vi 10 år tilbage står Fck med fem guld, vi tre og AaB og Bif hver en. Ikke usandsynligt at det også ligner de næste 10 år.

Nå, vi ses på stadion…og please ikke flere skader. Det er på torsdag, det gælder.

Brugeravatar
Lupus1999
Indlæg: 1855
Tilmeldt: 28. feb 2009, 01:04
Kontakt:

Re: Superligaen 21/22

Indlæg af Lupus1999 »

De seneste to år, hvor guldet har været billigt til salg, der har vi misset det og dermed to gange CL playoff. Bittert.

6256
Indlæg: 295
Tilmeldt: 24. apr 2010, 11:39

Re: Superligaen 21/22

Indlæg af 6256 »

Lupus1999 skrev:
22. maj 2022, 22:16
De seneste to år, hvor guldet har været billigt til salg, der har vi misset det og dermed to gange CL playoff. Bittert.
Det gør det jo næsten bare desto mere skuffende. Tænk, hvor langt vi kunne have rykket os.

Jeg sidder bare og er så skuffet ovenpå i dag og sæsonen generelt og synes ikke pokalen redder den, hvis vi vel at mærke vinder den. Var Dreyer ikke kommet, tør jeg ikke tænke på, hvor vi havde været. Jovist havde vi en okay europæisk kampagne, samt at Onyedika og Elias ligner nogle talenter der har fået et gennembrud på førsteholdet.

Jeg synes vi er gået i stå, tenderende til tilbage efter denne sæson, både spillemæssigt, men også sportsligt/trupsammensætning. Der har simpelthen været for mange fejlindkøb fra ledelsens side og der er blevet skudt med for mange spredhagl. Står vi efter denne sæson uden, lad os bare sige, Evander, Dreyer, Joel, evt. Isaksen, så er det pludselig en helt ny offensiv, der skal spilles sammen. Derudover en skrøbelig Erik fysisk. Dalsgaard og Høegh oppe i årene. Juninho ligner heldigvis en der har steppet op på det sidste. Pludselig er vi, i min optik, sat meget tilbage og der vil gå tid inden vi igen har et slagkraftigt hold. Meyer, Love (købt/lejet i vinters) er der vel ingen fremtid i. Marrony (købt i sommers), Sisto, Kaba, Pfeiffer ligner heller ikke nogen, der kommer til at gøre en forskel fremadrettet. Brumado er stadig uvis. Det er skræmmende så få offensive indkøb, vi har fået til at lykkes. Mon det har noget med det spillemæssige at gøre, som perioder igennem sæsonen heller ikke har været prangende/udviklet sig.

Brugeravatar
Ravnen
Indlæg: 4143
Tilmeldt: 28. feb 2009, 01:04

Re: Superligaen 21/22

Indlæg af Ravnen »

Det blev så anden sæson i træk, hvor vi "levede" til sidste-dagen. For et år siden var der kun 1 point op og vi havde en bedre målscore. Denne gang er det 3 point. Men FCK og FCM har vundet lige mange sejre, nemlig 20 hver, forskellen er gjort på uafgjorte i forhold til nederlag... Med andre ord, ikke et stort nederlag. Igen.

Jeg køber ikke helt den som er blevet fortalt af den sportslige ledelse, med at Brøndby kampen intet betyder, at det var i perioder vi spillede dårligt at vi tabte. Faktum er at der er tre point op, de to af dem kunne vi have fået i den Brøndby kamp! Den tæller lige så meget som de andre dårlige resultater.

Sjovt nok har vi fået 5 point mere end sidste sæson, hvor vi kun var 1 point efter Brøndby. FCK er med andre ord blevet mestre i en "tynd" sæson. Da vi blev mestre i 2020 vandt vi eftertrykkeligt med 14 point ned til FCK.

Det korte af det lange er, at vi skal hæve vores bundniveau og selv vinde mesterskabet. Brøndby og FCK har vundet med meget lidt forspring til os, to sæsoner i træk. Det må et eller andet sted give grund til selvransagelse. Hvordan minimerer vi udfaldene. Hvordan spiller vi på en måde så vi på sikreste vis kan sejre (lyder vanvittigt, men sagen er jo at vi sætter dumme point til hvor vi burde være det bedste hold).

2021 var et år uden en titel efter tre år i træk med titler. Det siger sig selv at den pokalfinale helst skal vindes, for at undgå to titelløse år.

Jeg tror vores satsning på store transfers er lidt af forklaringen på de to tabte mesterskaber. Vi har satset på at de spillere skulle hæve vores niveau, og særligt på angriber positionen har vi lidt. Måske jagter vi for meget en kommende stor transfer, med for ufærdige spillere som har krævet en masse for at nå et niveau hvor vi rent faktisk blev styrket.

Vi har haft meget snak om statistik styret taktik og indkøb. Spørgsmålet er hvad det egentlig vægter, og hvad vi kan takke en solid sportslig sektor (Steinlein) for. Hvis man kigger lidt til Esbjerg, hvor nye ejere også mente de kunne regne det ud, så er det ikke gået godt: https://www.tipsbladet.dk/blog/troels-b ... -brad-pitt

Referencerne har været der gennem tiden: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superli ... -moneyball

Her fra BBC: https://www.bbc.com/sport/football/54651454

Jeg savner ihvertfald at se et afkast af den tænkning i forhold til vores transfers. Vi kan ikke længere leve på Tim Sparv, Sørloth og Evander når Kaba, Pfeiffer, Max Meyer, Juninho, Charles og ikke mindst Marrony mfl skubber den modsatte vægt ned. Eller hvad?

Besvar