Træningslejr i Emiraterne 2020

Om FC Midtjylland og Black Wolves
Steffen am
Indlæg: 4758
Tilmeldt: 3. sep 2009, 20:52

Re: Træningslejr i Emiraterne 2020

Indlæg af Steffen am »

Lige for at tage noget andet nærliggende også.
Vi ved nu at Corona situationen og lockdown i DK ikke længere har noget med sundhedsmyndighederne at gøre, men det er rent politisk.

Steinlein var i medierne at sige at han ser man godt kan åbne lidt mere op.
Det er jo så også politisk, selvom det selvfølgelig tildels også er for at styrke den virksomhed han er ansat i.

Tænker heller ikke det vil opfattes specielt kontroversielt hvis Midtjylland hopper med på noget miljø tiltag/målsætning?

UlveLars
Indlæg: 224
Tilmeldt: 28. feb 2009, 01:04

Re: Træningslejr i Emiraterne 2020

Indlæg af UlveLars »

Gode og relevante indlæg, Steffen!

+1

Brugeravatar
Stoffer
Indlæg: 1273
Tilmeldt: 10. aug 2014, 16:29

Re: Træningslejr i Emiraterne 2020

Indlæg af Stoffer »

Steffen am skrev:
3. jun 2020, 13:16
True.
Men det er en sjov diskussion hvad der er politik.
Kampen mod racisme handler jo selvfølgelig om ens rettigheder for alle racer og farver. Det er okay.
Og FIFA godkender det i øvrigt også, og går ikke efter de spillere i Bundesligaen der har trykt sympati statements på deres trøjer.

Men faldt lige over den her.
Der er protester for rettigheder i Qatar, men mon ikke de bliver straffet inden VM 2022 https://twitter.com/janjensen09/status/ ... 2666690561

Så rettigheder for sorte er ikke politisk og okay.
Men rettigheder for kvinder, homo'er, arbejdere (for ikke at være slaver), ytrings- og pressefrihed det er politik og derfor ikke okay.

Ved godt historien er mere nuanceret og specielt i dansk fodbold var der en "Spark Homofobi ud af Stadion"-Kampagne. Men undrer mig over grænsen hvad der er politisk og hvad der ikke er.
Hvis et land forbød sorte mennesker ville holdet aldrig rejse dertil på træningslejr, både af de åbenlyse grunde og af de afskyelige menneskesyns-grunde. Men et land der forbyder homo'er, det er noget andet. Og lande der forbyder kvinder på stadion, skal vi helst heller ikke snakke om.

Klubben siger den ikke vil på nogen måder agere politisk, og er glad for at klubben ikke er fløj- eller partipolitisk, men åbenlyse politiske menneskerettigheder, burde fra mit synspunkt altid kunne nå ud over det.
Fint du bringer det op. Det udstiller hykleriet.

UlveLars
Indlæg: 224
Tilmeldt: 28. feb 2009, 01:04

Re: Træningslejr i Emiraterne 2020

Indlæg af UlveLars »

Link til ledelsen omkring forholdene i Gulfstaterne. Jeg tror godt Graversen og co kan regne med, at de ikke er bedre i UAE - tværtimod!

Hermed link til seneste rapport fra Human Rights Watchs omkring forholdene for asiatiske arbejdere. Læs den Svend, Rasmus og Claus og fortæl mig, at I kan garantere, at ingen er blevet snydt og misbrugt, fx under opførslen af jeres udvalgte hotel.

Heldigvis lader det til at Arbejdernes Landsbank er enige i, at træningslejren skal holdes et andet sted til vinter. Skal vi ikke aftale, at I finder et sted i Portugal eller lignende?

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/vm/forf ... r-svindlet

Besvar