I skylder en kæmpe undskyldning

Om FC Midtjylland og Black Wolves
Falcon
Indlæg: 3
Tilmeldt: 31. aug 2018, 14:33

I skylder en kæmpe undskyldning

Indlæg af Falcon »

Kære Ankersen, Steinlein, Thorup m.fl.

Dette er skrevet i en blanding af stor kærlighed og kæmpe frustration.

I sejler og skylder en kæmpe STOR undskyldning.

Hvis I ikke kan forstå det meget skuffende antal tilskuere til vores hjemmekampe( brug ikke billige undskyldninger med tidspunkter mm. hvis produktet er godt kommer alle på stadion), så prøv at se hvad I tilbyde dem. Det mest opløftende er efterhånden, når vi får et indkast på modstanderens bane halvdel. Så er der en lille chance for mål og de trofaste midtjyder rejser sig og klapper - hvor trist. Det er jo gabende kedeligt at se på. Dejligt at høre at Graulund, Riddersholm, pressen m.fl. nu endelig har fået nok og er ved at stille skarpt. Hvad kan vi ud over dødbolde og dueller. S.U. :?: Mit svar er tæt på ingenting, og der har haltet i meget lang tid.

I har for længe gemt jer bag fornuftige, men kedelige resultater, for vinderen har jo altid ret....Men vi er ved at blive læst og det bliver rigtig, rigtig skidt, når det for alvor sker. Vi kan jo INTET med bolden. Det ville være rart at kunne vinde i etableret spil som det grundliggende, også have dødbolde som et ekstra våben, når der var lidt problemer. I dag har vi hårdt sagt kun dødbolde, for der er INGEN, der bliver skræmt af vores etablerede spil med bolden, der er på et meget LAVT niveau.
Spillet på banen (eller mangel på samme) vores internationale kampe og taktiske oplæg hertil ( Hvordan kan man forsvare at stille defensivt op, når man er bagud og planlægge at slå til i de sidste 15 min.. :?:Sikke en holdning, Det var et kæmpe selvmål og jeg for nervøse trækninger af at tænke på det. Champions league blev tabt på bænken - så gode var de sket ikke. De fik lov)
Vores forbrug af gode penge, tjent på flotte salg af profiler, er de brugt og investeret fornuftigt :?: Er de brugt i henhold til klubbens mål og strategi, om 3 gange Europe, flere mesterskaber mm :?: Er de brugt til at toppe og gøre os bedre, eller er de gamblet til fremtidig profit :?: Det var jo NU, at der skulle handles og lægges på. Det var NU, at vi skulle lægge på, og gøre os klar til Champions league, Det var NU, at vi skulle rykke fra vores konkurrenter i toppen og vis dem, hvem de skal jagte.

Indkøb - vi skal bygge på til mesterskaber og internationalt gruppespil blev der sagt.

1. Steinlein står igen, igen og siger at vi skal købe ind til vores start 11'er. Vi skal komme forstærket ud af vinduet, vi har lært af sidste gang....AK og VE...hvad har du lært :?: . George fra Lyngby, en høj fyr til at modtage indkast fra Horsens, samt et svensk talent. Det var fakta før Champions league og EL. Er det at bruge pengene målrettet og fornuftigt :?: Er det at forstærke sig :?: Er det at gøre klubben klar og spænde buen til at nå klubbens mål :?:
2. Drexler missæren kan undskyldes...men hvor er plan B, C, D. Men de penge vi tjente på ham, kunne vi tidligt i vinduet købe fra en endnu højere hylde. Hjulsager, fornuftigt bud på Tibbling M.fl. Vores mangel på kreative tekniske spillere er jo alarmerende åbenlyst. Hvor var handlingen. Det kan IKKE undskyldes.
3. Selvom vi har været heldige og haft stolpe ind i meget lang tid, kan alle se, at vi spillemæssigt har haltet - ekstremt. alarmklokkerne kan høres og ses.
4. De penge der blev brugt på at forstærke Horsens og Fredericia, kunne vi sikkert have købt en god kreativ midtbane spiller for - til vores start 11er og dermed have haft en bedre chance internationalt.
5. Hvis, vi skal være det nye FCK, skal vi handle og agere derefter, ikke bare snakke. Konklusionen på vores vindue er, at vi står svækket i forhold til før og i forhold til vores konkurrenter. Forsvaret er i bedste fald status quo med pil ned. Midtbanen er blevet ældre og langsommere, den mangler speed, teknik og kreativitet på lederniveau. Angrebet er status quo, men uden selvtillid pga vores system som nu er læst. Vi har en lille lotto kupon og håb i vores brasilianer - Desværre, tager det ofte meget, meget lang tid for spillere fra den verdensdel, til at vende sig til vores klima, system, kultur mm.
Med vores position som danske mestre en god pengetank mm, skulle vi gerne udvikle os og rykke fra vores konkurrenter. Vi har haft alle forudsætninger. Men desværre må vi konstatere, at vores konkurrenter og især Aab er rykket tættere på, med meget færre midler. De bliver nu en alvorlig konkurrent i toppen. FCK er rykket fra, BIF har forstærket sig og var i dag igen, det klart bedste hold på banen.

Min holdning og konklusion er, at I har forvaltet en fantastisk og enestående mulighed helt forfærdenligt - I skylder en undskyldning og en forklaring.

974
Indlæg: 1998
Tilmeldt: 28. feb 2009, 01:04

Re: I skylder en kæmpe undskyldning

Indlæg af 974 »

De behøver ikke at undskylde til mig - tak !

elo
Indlæg: 3
Tilmeldt: 17. mar 2011, 22:00

Re: I skylder en kæmpe undskyldning

Indlæg af elo »

Falcon
spot on - præcis mine tanker som du har formuleret!

TrueWolfMidt
Indlæg: 3295
Tilmeldt: 4. aug 2011, 11:46
Geografisk sted: 7400 Snejbjerg.

Re: I skylder en kæmpe undskyldning

Indlæg af TrueWolfMidt »

Du mener ham Peter Graulund, der har fået en københavner vaccination, for at kunne få et job som speaker på vores sports kanaler. Han sviner os til. Han skulle have sagt pæne ting om vores hold i går aftes, at vi kan holde Brøndbys 11 mand fra at score og vi er på udebane med kun 10 mand på banen, får udlignet til 2-2 det er stort, og havde fortjent nogle flotte ord på vejen af den selvsamme Peter Graulund. At du er træt af vores transfervindue, ak ja. Vi skal trods alt være glade for, at vores sportslige ledelse er kendt for at handle, at det så ikke lige gik som vi alle ønskede det, er en anden sag.

Flemse
Indlæg: 173
Tilmeldt: 13. jul 2014, 18:35

Re: I skylder en kæmpe undskyldning

Indlæg af Flemse »

Vores undskyldning for vores spillestil i foråret var, at vi pga. et tilbud i sidste øjeblik, som vi ikke kunne afslå (Sørloth) og skader (primært Paul), manglede offensive spillere, og derfor måtte tilpasse spillestilen til de spillere, vi havde til rådighed. Helt fair, og vi fik jo mildest talt også de maksimale ud af situationen.

Men nu har vi så haft et helt transfervindue med masser af penge på transferbudgettet (går jeg ud fra) og fin lokkemad i form af Champions League/Europa League, og alligevel er der ikke sket det helt store, i hvert fald ikke ift. startopstillingen. Klubben er altså rigtig god til at sælge spillere, men åbenbart rigtig elendig til at tiltrække nye (fra den berømte høje hylde).

Skyldes det, at spillerne på den hylde simpelthen ikke gider at spille for os? Eller at vi ikke kan/vil give det, de koster?

FCM2000
Indlæg: 2125
Tilmeldt: 13. apr 2014, 09:38

Re: I skylder en kæmpe undskyldning

Indlæg af FCM2000 »

TrueWolfMidt skrev:
3. sep 2018, 10:17
Du mener ham Peter Graulund, der har fået en københavner vaccination, for at kunne få et job som speaker på vores sports kanaler. Han sviner os til. Han skulle have sagt pæne ting om vores hold i går aftes, at vi kan holde Brøndbys 11 mand fra at score og vi er på udebane med kun 10 mand på banen, får udlignet til 2-2 det er stort, og havde fortjent nogle flotte ord på vejen af den selvsamme Peter Graulund. At du er træt af vores transfervindue, ak ja. Vi skal trods alt være glade for, at vores sportslige ledelse er kendt for at handle, at det så ikke lige gik som vi alle ønskede det, er en anden sag.
Nu er det vist ikke kun Graulund der er kommet med kritik, nej det har FCMs første guldtræner Gleen Riddersholm sågar også.

Kritikken er jo korrekt for det var jo derfor man hentede Drexler, der skulle bidrage til spillet.

Min kritik af Graulund er dog, at han begynder at drage parallel til Europa, og man ikke kun kan klare sig med duelspil, og så begyndte han at vise hvordan Brøndby spillede.

Nuvel er Brøndby ikke lige blevet slagtet af Genk :shock:

Men ok der er forskel på Malmø og Genk, men Graulunds fremstilling gik igennem fordi han ikke blev stillet over for det spørgsmål, "du fremstiller Brøndby som godt spillende, men de røg jo også ud med et brag"

Men hele sommeren har været en stor fiasko for FCM

Man har CL gruppespil foran sig, og ja man starter op med at en masse unge talenter kommer hjem fra lejeophold og skal have deres chance.

Man køber ind i kvantiteter frem for kvalitetsspiller, og lejer dem ud til andre klubber.

Kære FCM

Så har man mistet jordforbindelsen hvis man tror man kan det hele på en gang.

Hvordan kan holdet været fit til CL spil, når ham der skulle forstærke holdet spilmæssig var på vej væk igen, og truppen er på 35 mand, og alle skal have en chance, man køber ind i kvantiteter frem for 1-2 kvalitetsspiller, Evander dukker op til sidst.

Nu har jeg også hørt, at Klaus egelund bruger udtrykket om FCM, at han er bange for at FCM er ved at sætte sig mellem 2 stole. Det har jeg påpeget flere gange, og jeg er glad for at Ekstra Bladet nu også bruger det udtryk.

Set over den her sommer så er det en korrekt analyse af FCM, og Steinlein indrømmer selv at der er noget der skal ses efter i sømmene

AltidFCM
Indlæg: 579
Tilmeldt: 4. apr 2018, 00:09

Re: I skylder en kæmpe undskyldning

Indlæg af AltidFCM »

Der behøves overhovedet ingen undskyldninger. Jeg er stolt af deres/vores arbejde med få klubben tilbage på økonomisk rette spor sammen med Matthew. De har formået at skabe et solidt tophold i DK og føre os til guld i en historisk sæson. At det så har haltet gevaldigt med profiltransfers i dette vindue er selvfølgelig en ommer, da man har haft midlerne. Men tingene har sgu heller været med os (mht. Drexler), som man havde forberedt lang tid før. Det er pisseærgerligt, da det har kostet europæisk gruppespil, men det må vi simpelthen lægge bag os nu. Vi har en superstærk trup og så må vi bygge videre mod gruppespil næste år. Det kræver bl.a., at der skal hentes noget ind og bygges op - vi har allerede en vanvittig stærk akse som starter nede bagfra.

Falcon
Indlæg: 3
Tilmeldt: 31. aug 2018, 14:33

Re: I skylder en kæmpe undskyldning

Indlæg af Falcon »

True Wolf,

Det du skriver er for nemt.

Enhver, der med neutrale øjne ser kampen mellem Brøndby og FCM, vil se, at BIF dominere os totalt i alt for mange af spillets facetter. Når hold går højt og presser os, bliver vi usikre, fordi at vi er for dårlige med og på bolden. Prøv også at se, hvad udenlandske trænere, presse og fans udtaler sig om os. Bestemt ikke frygt eller respekt. Selvom Thorup mener, at vi er svære at læse, så tror jeg ikke, at det er en mening, der bliver delt af mange.

Alle vores mangler har været tydelige i Suppen, men vi har haltet os igennem pga dødbolde - I Europa blev vi totalt udstillet og det gør ondt, når det ikke er nødvendigt. Havde vi handlet som beskrevet var vi ikke i denne negative spiral. Vi mangler akut kreative boldspillere på et højt niveau til vores midtbane.

Glen Riddersholm gik så langt, at han i et podcast på 24/7 udtalte, at det vil være skammeligt for dansk fodbold internationalt, hvis man kan vinde på den måde. Han sagde det med kærlighed. Jeg er meget enig

Derfor angriber jeg måden vi har ageret på i dette vindue, da tendenser har været meget meget tydelig i alt for lang tid. Jeg havde forventet meget planlagt og tydelig ageren i dette vindue.

Ankersen kom lidt for nemt omkring problemerne i Kents rigtig gode interview i Sort Snak, dog dejligt at høre at han indirekte siger at han ikke er tilhænger af Thorups voldsomme rotation. Man for aldrig et hold spillet sammen på den måde, men nu har han på taktikken tabt Europa for os. Især da det blev alvor mod Astana og Malmø. Oplægget og indstillingen til hjemmekampen mod Astana var skræmmende.

Fcm5600
Indlæg: 173
Tilmeldt: 16. sep 2016, 15:56

Re: I skylder en kæmpe undskyldning

Indlæg af Fcm5600 »

Tråden her er til grin. Selvfølgelig kan man være skuffet over spillet, men det er jo ikke fordi der ikke bliver arbejdet med tingene. Selv om den europæiske kampagne var en skuffelse, så var vi sekunder fra en 1-1 ude mod Astana, og vi havde heller ikke marginalerne mod Malmø.
Fcm ligget stadig på 2. Pladsen i super ligaen, og hvis spillet forbedrer sig er der mulighed for endnu et mesterskab, da vi stadig har dødboldene. Det er altså stadig med en lille by som baggrund, stor respekt, så drop det undskyldnings pjat og vis lidt respekt.

Danand123
Indlæg: 828
Tilmeldt: 3. jun 2018, 22:10

Re: I skylder en kæmpe undskyldning

Indlæg af Danand123 »

Fcm5600 skrev:
5. sep 2018, 21:39
Tråden her er til grin. Selvfølgelig kan man være skuffet over spillet, men det er jo ikke fordi der ikke bliver arbejdet med tingene. Selv om den europæiske kampagne var en skuffelse, så var vi sekunder fra en 1-1 ude mod Astana, og vi havde heller ikke marginalerne mod Malmø.
Fcm ligget stadig på 2. Pladsen i super ligaen, og hvis spillet forbedrer sig er der mulighed for endnu et mesterskab, da vi stadig har dødboldene. Det er altså stadig med en lille by som baggrund, stor respekt, så drop det undskyldnings pjat og vis lidt respekt.
Enig. Hvor mange klubber tror I ikke, der er misundelige på Fcm’s muligheder.

Men også respekt for, at dette er et forum, hvor det kan bringes op.

Besvar