Udebanefans fortsætter boykot af Superliga-kampe i Telia Parken

14. juli 2017

Et halvt års dialog har ikke ført fanklubberne og FC København tættere på hinanden. Fansene fortsætter derfor den udebaneboykot, som blev iværksat i foråret i forbindelse med kampene i Telia Parken.
Fanklubberne har efterlyst rammer der modsvarer de rammer, som FC København tilbyder sine egne aktive fans. Dog lader det ikke til, at FC København ønsker, at ude- og hjemmeholdets fans skal have de samme gode forhold i Telia Parken.

Fanklubberne bag den oprindelige boykot har derfor valgt at forsætte boykotten ind i den kommende halvsæson. Fanklubben fra nyoprykkede Hobro IK, Hobronx vil også støtte op om boykotten til Hobros udekamp i Telia Parken i efteråret.
“Efter en sæson, hvor FC København har haft det laveste tilskuertal i 15 år, er det ærgerligt, at de ikke ønsker at forbedre udeholdets fanafsnit. På et stadion, hvor der i gennemsnit var 23.215 tomme pladser i sidste sæson, burde det være muligt at finde et bedre afsnit til udeholdets fans.” siger Christian Kokholm Rothmann, der er talsmand for de fanklubber og -grupperinger, som boykotter Telia Parken.

Vi håber, at FC København såvel som Divisionsforeningen vil skabe gode forhold for alle, og derved ikke lade enkelte klubber behandle udvalgte fans dårligere, alene af den grund, at de er fans af udeholdet.
Gode forhold for alle er ikke kun til gavn for udeholdet, men for dansk fodbold i al almindelighed.