Opfordring til Vejle-turen – Alle mand i sort

3. august 2018

OPFORDRING TIL VEJLE TUREN – ALLE MAND I SORT!

I morgen lørdag går turen til Vejle, de uofficielle grupper i og omkring Midtjylland har i fællesskab med Black Wolves og fanpanelet, arrangeret en stor prematch for alle Midtjylland fans i Havnegade, samt ved stationen. Alle er velkomne!

De tre barer der er tale om er Lumskebugten og Sømærket i Havnegade, samt Lucky sportsbar ved banegården.

Busser, samt tog kommer til prematchen ved en 13-tiden, så det vil være derfra festen officielt starter.

Der er også arrangeret en fælles fanmarch fra Havnegade 17.00, SHARP. Det vil være fra Lumskebugten/Sømærket.

Jeg håber på vegne af de uofficielle samt officielles vegne at det er noget folk vil være med til at bakke op om, det er noget der er blevet taget rigtigt pænt imod på de sociale medier vi har det meldt ud på. Vi har valgt at gøre det fordi der i gennem de sidste sæsoner har været øget opbakning på udebane. Men nu er det blevet tid til at gøre det ekstra for at få folk afsted. Vi håber det kan være med til at styrke sammenholdet endnu mere, samt at det vil smitte af på tribunen.

Vi håber også folk vil være med til at skabe en sort mur på tribunen, og beder jer derfor dukke op i sorte trøjer. Samt medbringe flag og halstørklæder.

Allerede nu er der solgt rigtigt mange billetter til kampen, så jeg kan kun anbefale jer at få købt en billet hjemmefra, så i ikke skal stå i en stor kø nede på stadion.

Men ellers, håber jeg at vi ses til en rigtig fed og uforglemmelig dag, hvor vi går sammen for Midtjylland og kommer tilbage på sejrssporet. Så husk det gode humør, og den gode opførsel. Så bliver det fedt for alle.

Da vi i fanpanelet foreslog idéen, var alle solgt. Og det skulle være i Vejle!!

Jeg håber vi ses i Vejle, for det bliver for vildt. Alle mand afsted, for Midtjylland!

Med venlig hilsen
Nicolai Eichmeyer – SLO – Fankoordinator

Nye indlæg