Mediegruppen

Gennem de senere år er der opstået mange nye måder at kommunikere på, med både medlemmer og potentielle nye medlemmer.
Vi har derfor nedsat en gruppe af folk der brænder for at formidle budskaber omkring tiltag på den midtjyske fanscene.
Gruppen varetager nedenstående opgaver på daglig basis:

Instagram forsørger vi at komme med spændende videoer, billeder & konkurrencer med jævne mellemrum.
Et medie som vi kan se har stor effekt blandt specielt det yngre publikum.

Black Wolves side på Facebook er uden tvivl det vigtigste værktøj til kommunikation med medlemmerne.
Det er ikke unormalt at Black Wolves opslag på facebook når ud til over 15.000 mennesker.

Hjemmesiden har fået en ansigtsløftning og bliver en central del af driften af fanklubben fremadrettet da vi har besluttet at skifte medlemsadministrationssystem som udelukkende er onlinebaseret med både tilmelding, betaling og busturssalg via hjemmesiden. En løsning der allerede har sparet os mange timers manuelt arbejde.

Info-skærmene i Black Wolves Fanlounge spiller også en vigtig rolle i vores kommunikation med medlemmerne. Her kan du altid finde seneste nyt fra fanklubben og se gode billeder fra de dygtige frivillige fotografer der jævnligt besøger MCH Arena.

Ulvegraven
Ulvegraven er oprindeligt det primære mødested for folk med interesse for FCM og Black Wolves. En række frivillige medlemmer administrerer debatten på vegne af bestyrelsen. De er organiseret i debatgruppen. Ulvegravens administratorer er anonyme og lægger selv niveauet for moderation. Kommentarer, klager og spørgsmål kan sendes på PM (Private Message) til Administrator.

Teamet består pt. af 4 personer, der kan se på et indlæg med rimeligt neutrale briller, og som er vidt forskellige typer.
Hovedadministrator har ansvaret for at godkende nye brugere samt ansvaret for at udelukke brugere hvis det skulle være nødvendigt.
Arbejdsopgaverne går ellers ud på at læse og moderere indlæg på Ulvegraven, hvis de skulle træde ved siden af reglerne. Alt i alt er det et job man kan klare hjemmefra, og der er også mulighed for at holde ferie, da vi netop er 4 mand for altid at kunne have en klar hvis der sker noget.
Ulvegraven kører stabilt som det plejer. Der kan dog altid bruges flere administratorer, så hvis du er interesseret så send en PM til Administrator.

 

 

Besøg vores sponsorer