Handelsbetingelser

Vi accepterer følgende kreditkort:

kreditkort-logoer


Handelsbetingelser for køb af medlemsskab samt busture/arrangementer:

 

Online tilmelding
På www.black-wolves.com kan du tilmelde en eller flere personer til et eller flere af fanklubbens arrangementer. Du kan også bestille og betale medlemskab (kontingent) af fanklubben.
Alle tilmeldinger varetages i samarbejde mellem Black Wolves & ForeningLet.dk

Kontrollér din tilmelding
For at undgå fejl bør du kontrollere, at alle dine forsendelsesoplysninger er korrekte, og at tilmeldingen gælder de korrekte arrangementer. Det er specielt vigtigt, at den indtastede email-adresse, som bliver brugt til at sende bekræftelse/email-kvittering, er korrekt.

Betaling/priser og ekspeditionsgebyr
Betalingen for din online tilmelding bliver trukket fra dit pengeinstitut indenfor to døgn efter, at din ordre er registreret og dit kreditkort godkendt. Når først du er tilmeldt, kan det betalte beløb ikke refunderes.

Produktansvar, fortrydelsesret og refundering: 
I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på Internettet har udbyderen, som er Black Wolves, det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jvf. Forbrugeraftaleloven om handel på Internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen. Tilbagebetaling af indbetalte opkrævninger kan derfor ikke pålægges Black Wolves.
Det er op til arrangøren af den rekreative fritidsaktivitet, om der er særlige omstændigheder der taler for, om arrangøren vil tilbagebetale indbetalte opkrævninger.
Som forbruger har du mulighed for at klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder ved dit køb, der findes uhensigtsmæssige.
Alle klager vil blive taget til efterretning i bestyrelsen.

Bestyrelsen kan kontaktes på info@black-wolves.com.

Persondata
Black Wolves indhenter kun oplysninger til at ekspedere din tilmelding til et arrangement/medlemsskab, samt til at opretholde et almindeligt forhold mellem deltager og arrangør.
Black Wolves har ved køb af medlemsskab ret til at udsende relevant information omkring Black Wolves & FC Midtjylland til alle medlemmer.
Information udsendes via email eller SMS. Denne service kan IKKE afmeldes.
Dine oplysninger vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart.

Det er sikkert at benytte online tilmelding på www.black-wolves.com
Betalingssystemet i Black Wolves Internetbutik er sikret mod misbrug med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af PBS) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Betalingsmodulet varetages af www.quickpay.dk Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt og du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL certifikat i sit betalingssystem.

Forbehold for fejl og mangler
Black Wolves tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser.

Flere oplysninger
Du kan finde flere oplysninger om betaling over Internettet på adressen www.betaling.dk.

Kundeservice – kontakt os
Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os via info@black-wolves.com