Ny Stadionsang

23. august 2019

Som de fleste nok har lagt mærke til, er der siden slutningen af sidste sæson blevet spillet en sang på stadion. Den sang er resultatet af mange måneders arbejde, hvor den aktive fanscene har været initiativtagere. Det har længe været et ønske at få en stadionsang igen, efter et par mislykkede forsøg, hvor klubben var initiativtager, og fansene ikke rigtig var inde over indholdet.

Denne gang har vi selv taget initiativet, og i samarbejde med en række lokale artister, har vi fået lavet en hymne der omhandler det vi har manglet: Midtjylland.

Klubben har taget hymnen til sig, og brugt den på stadion under opvarmningen. Men nu føler vi, at vi vil prøve og tage den skridtet videre. Vi vil derfor forsøge at få den kørt ind som ny stadionsang. Dette har vi meddelt klubben, og de bakker 100% op om ideen.

I den forbindelse vil den få sin ilddåb til hjemmekampen mod Brøndby søndag d. 1. september. Vi håber på, at den på sigt kan etablere sig som en sang hele stadion kan skråle med på. Vi er klar over at den slags tager tid, men vi er yderst tilfredse med resultatet, og vi tror og håber på, at den på sigt kan blive en kæmpe succes.

Håber i vil tage godt imod initiativet!