Medlemskort

10. september 2021

Vi har besluttet at medlemskort for 2020, som vi havde printet en stor del af inden Corona nedlukningen, skal bruges som bevis for medlemsskab i 2021. Dette er dels grundet udgiften til at printe nye kort og dels grundet miljørigtighed.

Det har holdt hårdt at få medlemskortene klar, dels grundet beslutningen om at genbruge kort (vi har i den forbindelse måtte gennemgå alle de 2020-kort som var printet for at fjerne ikke-medlemmers kort). Derudover stod vores kortprinter af så vi måtte vente på at få en ny leveret. Men NU er det langt om længe lykkes at få kortene klar og man kan hente sit medlemskort i infobaren i loungen fra på fredag før FCN kampen.

Vi printer hvert år rigtig mange medlemskort som ikke bliver afhentet og det er som tidligere nævnt både er en meget stor udgift og dårligt for miljøet. Vi er derfor igang med at kigge på muligheden for at man aktivt skal bestille et fysisk medlemskort og vi arbejder samtidig på en app løsning til medlemskort for de som ikke har behov for at have et fysisk kort.

Nye indlæg