Forventningssnak

16. marts 2021

Vi har fået en aftale i stand med en spirende skribent, Tobias Ashton.

Han har haft en snak med vores SLO Nicolai Eichmeyer, som også er medlem af bestyrelsen i Black Wolves.
Forventningssnak med FC Midtjylland SLO, Nicolai Eichmeyer.

Det er forår og de første kampe efter vinterpausen er spillet. Normalt vrimler det med mennesker omkring MCH Arena. Det gør det dog ikke lige i tiden, grundet Covid-19, og det er noget der ærgrer FC Midtjylland SLO, Nicolai Eichmeyer. Han ser tilbage på en tid, hvor der var mange opgaver som klubbens SLO. Nu går han og tripper, og glæder sig til komme rigtigt i gang igen.

Håbet om snarlig tilbagevenden af fans
Det er desværre ikke et særsyn at se tomme stadions nærmest overalt i Europa, og Nicolai ser frem til at se hvordan stemningen bliver, når fans igen får adgang til fodbold på MCH Arena.
– Jeg glæder mig til at se hvilken gejst folk de har når MCH Arena åbner for fans igen, men også om der er en generation der er gået tabt, grundet Corona. Jeg forventer helt sikkert at der bliver knald på lægterne de første 2-3 kampe, og her bliver det så spændende at se hvilken vej tilskuerkurven den går. Før Corona pausen var vi i en opadgående stime, når det kom til tilskuere på stadion, med udsolgt ved flere lejligheder. Også på udebane var jeg godt tilfreds, hvor vi i flere omgang var ved at have udsolgt på udebaneafsnittet.

Opbakningen imponerede Nicolai inden den ufrivillige tilskuerpause. Han understreger at det bliver vigtigt med en god opbakning allerede fra start, når de danske stadions igen må husere mennesker.
– Vi, som tilskuere, skal ramme rigtigt på stemningen allerede til den første udekamp, og den første hjemmekamp. Det skal være interessant at komme på stadion, så folk stepper i og bidrager til den fede stemning. Det bliver udfordringen den næste tid og den glæder jeg mig til at tage op.

Nye tiltag
Det er ingen hemmelighed at FC Midtjylland har udnyttet tiden omkring pandemien til at planlægge en masse opgraderinger i og omkring stadion i Herning. Især den nye fanzone er spændende og kommer til at give en masse liv omkring stadion når det står færdigt, og det glæder Nicolai.
– Jeg håber at folk begynder at lægge mærke til opførelsen af den nye fanzone, som snart går i gang. Den er jeg spændt på at se hvordan der bliver taget imod.

Hverdagen som SLO under en pandemi
Nicolai glæder så også til den dag hvor han som SLO kan vende tilbage til en ”normal” hverdag.
– Jeg glæder mig til at se hvordan det bliver at falde tilbage til den gamle verden som SLO fankoordinator i forhold til nu, hvor man har haft fokus på nogle andre ting og man har trappet ned på arbejdet. Det er sket som en naturlig konsekvens af hvad der sker i omverdenen omkring os. Nicolai har også haft en snak med tifoholdet, som er maks klar på at få folk tilbage på stadion:
– Tifoholdet har udnyttet tiden, og det bliver spændende at opleve hvordan stemningen bliver, hvis det viser sig at de er klar fra dag et af. Om deres arbejde er noget folk, bliver grebet af med det samme, for så kan det blive rigtig stort.

I det store hele er han klar til at komme i gang, og han glæder sig til at komme ud og snakke med fans igen. Han er meget begejstret for den opbakning man oplever i Black Wolves, hvor mange har valgt at gentegne deres medlemskab trods coronakrisen.
– At mange har valgt at gentegne deres medlemskab med fanklubben, er helt fantastisk. Jeg håber mange vil følge trop og at endnu flere vil bakke klubben op på fanfronten. Nicolai glæder sig til at der igen bliver givet grønt lys til fodbold med tilskuere, for her har han en stor forventning:
– Jeg forventer det kommer til at stikke helt af og jeg glæder mig helt vildt. Jeg glæder mig helt vildt til den dag hvor det hele åbner op.