Feyenoord Ude Prematch Information

12. oktober 2022

I dag står vi overfor den fjerde kamp i dette års gruppespil. Nedenfor er der samlet lidt generelle informationer til medrejsende fans.

Prematch vil finde sted i området Oude Haven. Adressen til vores tildelte værtshuse er ”Spaansekade” Her er der bl.a. disse barer Dutch martime pub, pardoen, vader kleinjan og stockholm, som vil være omdrejsningspunktet for os medrejsende fans.

– Der vil være fans fra kl. 10:00 på pubben.
– Hedens Drenge sælger Europa trøjer, som kan købes på mødestedet. Pengene går ubeskåret til videreudvikling af fanscenen.
– Kl. 16:00 er der fællesmarch mod stadion. Turen tager 50 minutter.
– Portene til stadion åbner kl 17:15
– Der forventes 47.000 tilskuere til kampen.
– Fortsat parkeringsbilletter tilbage til medrejsende fans. Skriv en mail til yka@fcm.dk for at få en tilsendt.
– Der vil senere i dag blive delt en artikel fra vores side, omkring sikkerhedsproceduren både på stadion fra politiet og vagternes side, men også til prematchen, hvor myndighederne selvfølgelig også vil befinde sig. Få gerne læst den igennem.
– Trommer og megafon er ikke tilladt på stadionet i Holland. Så det kræver alle mand synger højt for vores elskede fodboldklub!

Skulle det give anledning til spørgsmål, eller skulle der opstå noget på jeres ferie, så er i meget velkommen til at kontakte Black Wolves eller FC Midtjylland SLO Facebook-siden.

VELMØDT TIL KAMP FOR FC MIDTJYLLAND!